Gerard Schutte

Tarieven en vergoedingen
Tarievenlijst:

Fysiotherapie zitting €  28,00
Screening €    9,00
Intake en onderzoek na screening €  34,00
Intake en onderzoek na verwijzing €  34,00
Eenvoudige en korte rapporten €  28,00
Meer complexe rapporten €  56,00
Toeslag behandeling aan huis  €    7,50
Acupunctuur zitting €  44,00
Elektro acupunctuur zitting €  88,00
Triggerpoint zitting €  28,00

                              

                                               

     

     

           

                   

            

                            

                  

                             
Fysiotherapie
De tarieven in de fysiotherapie worden voor de komende jaren vrijgelaten. De minister heeft daartoe besloten. De gedachte hierachter is dat dit de marktwerking zou stimuleren. Heeft u een natura polis dan declareer ik rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar. Heeft u een restitutie polis of bent u niet voor fysiotherapie verzekerd, dan krijgt u van mij een factuur toegezonden. Ik heb met alle zorgverzekeraars een overeenkomst.

Een aantal polissen heeft beperkende voorwaarden in aantal behandelingen fysiotherapie. Kijk uw polis na voor hoeveel behandelingen u verzekerd bent. Zelf kan ik dit niet voor u nagaan, gezien de grote verscheidenheid aan polissen en collectieve verzekeringen. De duur van een behandeling is een half uur.

Acupunctuur
Voor de acupunctuur geldt dat indien u aanvullend verzekerd bent, de consult kosten geheel of gedeeltelijk vergoed worden, afhankelijk van uw polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. Voor een consult krijgt u een factuur toegezonden. De duur van een behandeling is een half uur.

Electro acupunctuur
Voor de elektro acupunctuur geldt dat indien u aanvullend verzekerd bent voor acupunctuur, de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed worden, afhankelijk van uw polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. De duur van een behandeling is een uur.

Orthomoleculaire producten, voedingssupplementen en homeopathische middelen
Deze producten kunt u bij mij verkrijgen, waarbij u een aanzienlijke korting ontvangt. Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook (deels) de kosten van deze producten. Bij uw zorgverzekeraar kunt u hieromtrent informatie krijgen.

Bankrekeningnummer Praktijk Schutte
Het bankrekeningnummer van mijn praktijk is 14.58.35.340, Rabobank Santpoort-Noord. Op al mijn facturen staat dit rekeningnummer inclusief factuurnummer en de betalingstermijn vermeld.